Η Χριστιανική Αρχαιολογική Εταιρεία ενημερώνει τα μέλη της με ανακοινώσεις σχετικά με τη διοργάνωση του ετήσιου Συμποσίου και την προετοιμασία του Δελτίου, καθώς και για άλλες προσεχείς δράσεις της.


Επίσης, αποστέλλει στα μέλη και τους φίλους της τακτικές ενημερώσεις διά του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με βάση τον ηλεκτρονικό της κατάλογο, σχετικά με διαλέξεις, συνέδρια, εκθέσεις, υποτροφίες και άλλα θέματα που εμπίπτουν στο αντικείμενό της.

Για την λήψη των ενημερώσεων αυτών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: XAE.ANAKOINOSEIS@gmail.com

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΧΑΕ εύχεται στα μέλη και στους φίλους της ΧΑΕ Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά!

The Board of the Christian Archaeological Society wishes all members and friends of the ChAE Happy Easter!

Δείτε εδώ την ευχετήρια κάρτα

 

 

Η Χριστιανική Αρχαιολογική Εταιρεία αναγγέλλει με θλίψη στα μέλη και τους φίλους της την απώλεια του καθηγητή ιστορίας, ευρηματικού ερευνητή και πολυγραφώτατου συγγραφέα Σπύρου Βρυώνη στις 11 Μαρτίου 2019, σημαίνοντος εκπρόσωπου της ελληνικής διασποράς.

Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης εδώ

 

 

Η Χριστιανική Αρχαιολογική Εταιρεία αναγγέλλει με θλίψη στα μέλη και τους φίλους της την απώλεια του μέλους της ομότιμου καθηγητή ΑΠΘ και αντεπιστέλλοντος μέλους της Ακαδημίας Αθηνών Νικόλαου Μουτσόπουλου, μιας εμβληματικής προσωπικότητας που σφράγισε με την παρουσία της την έρευνα για την βυζαντινή και μεταβυζαντινή αρχιτεκτονική σε όλο το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα.

Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης εδώ

 

 

Η Χριστιανική Αρχαιολογική Εταιρεία με θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του μέλους της και άξιου συντηρητή Σταύρου Μπαλτογιάννη, το Σάββατο 9 Μαρτίου 20019.

Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης εδώ

 

 

Η Χριστιανική Αρχαιολογική Εταιρεία με θλίψη ανακοινώνει στα μέλη της την απώλεια της επιφανούς τουρκολόγου ομότιμης καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Κρήτης Ελισάβετ Ζαχαριάδου, τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά το κείμενο

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΧΑΕ εύχεται στα μέλη και στους φίλους της ΧΑΕ "Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2019"!

The Administrative Board of ChAE wishes to all his members and friends "Merry Christmas and a Happy New Year"!                                                                                                

                                                                                                       

 

                                                                                                                

Δείτε εδώ την ευχετήρια κάρτα

 

 

The Board of the Christian Archaeological Society (ΧΑΕ/ChAE) has decided to proceed with the preparation of the volume 41 of the Deltion of the Christian Archaeological Society [Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας] (2020) in hopes that appropriate funding sources will be found for timely printing.

Read here the entire circular

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας αποφάσισε να προβεί στην προετοιμασία του ΜΑ'/41ου τόμου του Δελτίου της ΧΑΕ (2020) με την ελπίδα ότι θα εξευρεθούν οι πόροι για την έγκαιρη εκτύπωσή του.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά την σχετική εγκύκλιο

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή σε βυζαντινά μνημεία της Βοιωτίας το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018.

Διαβάστε εδώ περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα της εκδρομής

 

 

On behalf of the Executive Board of the Christian Archaeological Society we hereby announce the organization of the 39th Symposium of Byzantine and Post-Byzantine Archaeology and Art of the Christian Archaeological Society, which will be held in Athens, at the Byzantine and Christian Museum, May 31 - June 2, 2019.

Read the entire circular

Αναζήτηση