Η Χριστιανική Αρχαιολογική Εταιρεία θα δεχθεί προσφορές για την καλλιτεχνική επιμέλεια της ηλεκτρονικής έκδοσης: ΝΙΚΟΣ ΜΑΣΤΡΟΧΡΗΣΤΟΣ, Οι τοιχογραφίες του Αγίου Νικολάου στο Φουντουκλί της Ρόδου (1497/98), Αθήνα 2022.

Διαβάστε την πρόσκληση εδώ

 

 

Η Χριστιανική Αρχαιολογική Εταιρεία θα δεχθεί προσφορές για την φιλολογική επιμέλεια της ηλεκτρονικής έκδοσης: ΝΙΚΟΣ ΜΑΣΤΡΟΧΡΗΣΤΟΣ, Οι τοιχογραφίες του Αγίου Νικολάου στο Φουντουκλί της Ρόδου (1497/98), Αθήνα 2022.

 

Διαβάστε την πρόσκληση εδώ

 

 

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται στα μέλη και στους φίλους της ΧΑΕ Καλό Πάσχα και Χρόνια Πολλά.

Ανοίξτε την πασχαλινή κάρτα

 

 

The Board of the Christian Archaeological Society wishes all members and friends of the ChAE Happy Easter.

open the Easter card

 

 

Η Χριστιανική Αρχαιολογική Εταιρεία αναγγέλλει με λύπη στα μέλη και στους φίλους της την απώλεια στις αρχές Μαρτίου 2022 της φιλολόγου και αρχαιολόγου Μαρίας Γαβρίλη, συνεργάτιδας της Εταιρείας και μέλους της από το 1966.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

 

Η Χριστιανική Αρχαιολογική Εταιρεία αναγγέλλει με λύπη στα μέλη και στους φίλους της την απώλεια, στις 2 Μαρτίου 2022, της διακεκριμένης και πολυγραφότατης ιστορικού της βυζαντινής τέχνης Tania Velmans, ιππότη της τάξης των γραμμάτων και των τεχνών, ομότιμης διευθύντριας ερευνών του  CNRS (Centre national de la recerche scientifique), επίτιμου μέλους της Εταιρείας από το 2010.

 

Διαβάστε περισσότερα

 

Η Χριστιανική Αρχαιολογική Εταιρεία αναγγέλλει με λύπη στα μέλη και στους φίλους της την απώλεια, στις 28 Φεβρουαρίου 2022, του Κώστα Γ. Καρρά, ιδρυτή της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, Άρχοντα Νοταρίου του Οικουμενικού Πατριαρχείου και μέλους της Εταιρείας από το 1980.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

 

 

Η Χριστιανική Αρχαιολογική Εταιρεία αναγγέλλει με λύπη στα μέλη και στους φίλους της την απώλεια, στις 13 Φεβρουαρίου 2022, του ομότιμου καθηγητή της Ιστορίας της Τέχνης στο Τμήμα Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, Ηλία Αντωνόπουλου, μέλους της Εταιρείας από το 1982/83.

Διαβάστε περισσότερα

 

 

 

 

The Board of the Christian Archaeological Society (XAE/ChAE) has decided to proceed with the preparation of volume 44 of the Deltion of the Christian Archaeological Society [Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας] (2023), in hopes that appropriate funding sources will be found for timely printing.

Read more here

 

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας αποφάσισε να προβεί στην προετοιμασία του ΜΔ΄/44ου τόμου του Δελτίου της ΧΑΕ (2023) με την ελπίδα ότι θα εξευρεθούν οι πόροι για την έγκαιρη εκτύπωσή του.

Διαβάστε την εγκύκλιο εδώ