Η Χριστιανική Αρχαιολογική Εταιρεία ενημερώνει τα μέλη της με ανακοινώσεις σχετικά με τη διοργάνωση του ετήσιου Συμποσίου και την προετοιμασία του Δελτίου, καθώς και για άλλες προσεχείς δράσεις της.


Επίσης, αποστέλλει στα μέλη και τους φίλους της τακτικές ενημερώσεις διά του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με βάση τον ηλεκτρονικό της κατάλογο, σχετικά με διαλέξεις, συνέδρια, εκθέσεις, υποτροφίες και άλλα θέματα που εμπίπτουν στο αντικείμενό της.

Για την λήψη των ενημερώσεων αυτών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: XAE.ANAKOINOSEIS@gmail.com

Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 12:40

Ενημέρωση των συνέδρων του 40ού Συμποσίου της ΧΑΕ

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, αφού εξέτασε τα νέα δεδομένα της πανδημίας ως προς την εξάπλωση του ιού και της μετάλλαξης ΔΕΛΤΑ, αποφάσισε την κατ' αρχάς διαδικτυακή διεξαγωγή του 40ού Συμποσίου της ΧΑΕ κατά τις ημέρες Παρασκευή 29 έως και Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021.

Βέβαια, εάν οι συνθήκες το επιτρέψουν, και πάντα σε συνεννόηση με το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο και τη διευθύντριά του δρα Αικατερίνη Δελλαπόρτα, το Συμπόσιο θα γίνει δια ζώσης στους φιλόξενους χώρους του Μουσείου. Αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στα μέσα Σεπτεμβρίου 2021.

Read 509 times

Αναζήτηση